Horoscop Dragoste Varsator 2013

Horoscop Varsator 2013 - Dragoste si Relatii 
Draga Vărsător, începi anul 2013 cu generosul Jupiter care îţi va traversa Casa Dragostei si Romantismului, pana in data de 26 iunie. Daca eşti singur, ai mari şanse de a întâlni o nouă iubire. De fapt, poate nu neapărat doar "una". Indiferent de situaţie, in prima parte anului poți învăța o mulțime de lucruri prin intermediul persoanei iubite si, în acest timp, vei avea parte de multa distracție. Dacă deja ai un partener, această perioadă este minunata pentru a împrospăta relaţia. Caute noi modalități de a aprinde focul pasiunii.

Horoscop Dragoste Varsator 2013In perioada cuprinsa intre 1 ianuarie si 30 ianuarie ai putea învăţa ceva important de la un fost iubit. O alta zi importanta din acest an va fi ziua de 25 mai, când se va produce o Eclipsa de luna in semnul Săgetătorului. Sa nu fii surprins daca in aceasta zi prietenii vor juca un rol important si daca viata ta sociala va fi impulsionata. Un moment favorabil te-ar putea pune in legătură cu viitorul tau partener de viata sau cu cineva care te sprijină sa avansezi. Energia eclipsei constituie un avantaj si pentru activităţile de grup.

Romantica Venus va călători prin Casa Relaţiilor si Căsătoriei in perioada cuprinsa intre 27 iunie si 22 iulie 2013. Vei fi in armonie cu toată lumea, iar daca nu ai inca un partener de cuplu poţi spera ca in aceste săptămâni sa reuşeşti sa te implici într-o relaţie care va duce, in cele din urma, la un angajament pe viata. Bifează in calendar ziua de 7 iulie, o zi in care guvernatorul zodiei tale, independentul Uranus, va face un aspect armonios cu Venus cea frumoasa. Plănuieşte să-ţi petreci aceasta zi cu cineva special pentru tine, nu vei regreta! Lucrurile devin mai incandescente spre sfârşitul anului, mai exact, in perioada 15 octombrie - 9 decembrie, sub influenta furtunilor asertive ale lui Marte prin Casa Intimităţii tale. Flacăra pasiunii s-ar putea aprinde, dar asigură-te sa nu se transforme într-o combustie pe 31 octombrie, când Marte va face o conexiune dificila cu Uranus. În cazul în care ego-ul unuia dintre voi doi va fi supraîncălzit, un dezacord ar putea erupe.

Citeste si Horoscopul dragostei zilnic pentru zodia VarsatorHoroscop Dragoste Varsator azi