Horoscop Dragoste Gemeni

Horoscop Dragoste Gemeni azi

Horoscop Dragoste Gemeni

Dragoste si Relatii
Nativii Gemeni, cocheti si isteti, doresc sa intre in legatura cu oamenii care se bucura de independenta si libertate in aceeasi masura ca si ei. Dialogurile nesfarsite sunt o cale prin care ceilalti pot ajunge sa ii cucereasca, iar stabilirea unor conexiuni intelectuale constituie o necesitate atunci cand iau in calcul posibilitatea infiriparii unei relatii sentimentale serioase.


Gemenilor le poate fi destul de greu sa-si exprime sentimentele, pentru ca fiind guvernati deplaneta gandirii, Mercur, ei se concentreaza pe planul mental, ceea ce este in regula pe termen scurt, insa cand este vorba de legaturi de durata, ele au nevoie de ceva mai mult decat conexiune la nivel mental.

In general Gemenii se bucura sa cunoasca oameni noi si sa-si faca noi prieteni, desi majoritatea, cu exceptia poate a catorva alesi pe spranceana, figureaza mai degraba in categoria unor simple cunostinte. Prietenii au tendinta de a aparea si disparea din viata lor - azi sunt aici, maine dincolo - aproape casi cum ar fi venit sa indeplineasca un anumit scop. Acest lucru face ca existenta lor safie destul de insufletita, insa, in acelasi timp, le poate fi destul de greu sa reuseasca sa adune in jurul propriei persoane un cerc de oameni pe care sa stie ca pot conta in orice situatie.

In ceea ce priveste viata domestica, casa Gemenilor este fie un spatiu foarte organizat, fie un talmes-balmes de neinchipuit. Nu exista cale de mijloc in ceea ce priveste planul domestic al Gemenilor. La fel sunt si relatiile de familie, formale si uneori distante, sau, din contra, active si pline de implicare. Unii Gemeni cresc intr-un mediu foarte critic, unde perfectiunea este singura norma acceptata, desi imposibil de atins. Nativii Gemeni care au copii ar trebui sa-si aminteasca mereu acest lucru si sa reziste impulsului de a proceda la fel cu ei.

In dragoste, zodia Gemeni se bucura de apropierea partenerului - asta daca i se permite sa dea curs si obiectivelor personale. Gemenii au multe lucruri in comun cu Sagetatorul, zodia lor opusa si cu celelalte semne de aer, Balanta si Varsatorul, sau cu un alt nativ din zodia Gemeni. Leul si Berbecul le ofera si ei niste posibilitati interesante, dar s-ar putea sa intre in conflict cu nativii din Fecioara sau Pesti.

Citeste si Horoscopul dragostei 2013 pentru zodia GemeniHoroscop Dragoste Gemeni 2013