Horoscop Dragoste Fecioara

Horoscop Dragoste Fecioara azi

Horoscop Dragoste Fecioara

Nativii din Fecioara au o tendinta spre discriminare in dragoste, pe care o manifesta si in toate celelalte sfere ale vietii lor. Acest lucru poate face ca sa le fie destl de greu sa se indragosteasca de cineva, mai ales daca Fecioarele se concentreaza asupra aceea ce reprezinta "genul" lor si nu risca nimic. Este posibil, de asemenea, sa fie implicati intr-o relatie pe termen lung care curge de la sine, dar fara un angajament pe viata.

Cand vine vorba de relatii, Fecioarele se simt bine in preajma persoanelor pe care le cunosc bine. Aceasta este zona lor de confort, nicidecum intalnirile ocazionale. Chiar daca de regula au multe cunostinte, prietenii lor sunt putini si Fecioarele se poarta cu ei ca si cum ar face parte din familie. Dintr-un anumit punct de vedere ei chiar fac parte din familia lor extinsa si le face placere sa faca o serie de lucruri cu si pentru ei, venind in intampinarea oricareia dintre nevoilelor atunci cand ii iau musafiri in casa lor. Prietenii cei mai apropiati sunt pastrati pentru toata viata.

Fecioara tine la familie, chiar daca traieste departe de ea, iar dorinta de cunoastere i-a fost stimulata probabil inca din copilarie. De obicei parintii nativilor Fecioara ii incurajeaza sa-si exploreze sferele de interes si lumea inconjuratoare.

Majoritatea nativilor Fecioara nu se simt foarte motivati sa aiba copii si intemeiaza, de obicei, familii restranse.Ca si parinte, nativii Fecioara ofera copiilor tot sprijinul de care au nevoie, dar au si asteptari mari de la copii lor. Fecioarele ar trebui sa incerce sa-si aminteasca mereu ca laudele si comentariile constructive potenteaza succesul,pe cand cicaleala si critica, inhiba.

Partenerul ideal pentru zodia Fecioara poate fi un nativ visator din Pesti, zodie aflata chiar in Casa Casatoriei Fecioarei.din horoscopul lor.Dragoste de durata este posibila si cu nativii din celelalte doua zodii de pamant, Taurul si Capricornul. Un Rac sau un Scorpion pot fi destul de atragatori pentru o Fecioara, dar Gemenii si Sagetatorul nu reprezinta perechea ideala pentru Fecioara.

Citeste si Horoscopul dragostei 2013 pentru zodia FecioaraHoroscop Dragoste Fecioara 2013