Horoscop Dragoste Balanta

Horoscop Dragoste Balanta azi

Horoscop Dragoste Balanta

Toata lumea stie ca Balantele sunt niste persoane foarte sociabile, cu un cerc bogat de prieteni, relatii de afaceri si cunostinte. Desi Balantele ii pretuiesc foarte mult pe acesti oameni, pentru nici unul dintre ei nu au aceeasi profunzime a sentimentelor pe care o nutreste pentru partenerul lor de cuplu. Ceea ce este cat se poate de firesc, pentru ca persoanele nascute in zodia Balanta sunt nascute sub semnul universal al parteneriatului. Rareori merg undeva sau fac ceva fara a avea companie si se simt singuri atunci cand nu au pe cineva alaturi.

Multi dintre prietenii Balantei sunt foarte generosi si bine pozitionati social. Balantei ii face placere sa se intretina cu prietenii si au talentul de a face ca fiecare persoana pe care o intalnesc sa aiba impresia ca reprezinta centrul universului lor.

Este usor insa pentru Balante sa confunde insa dragostea cu pasiunea oarba, din cauza nevoii lor puternice de a-si gasi sufletul pereche. Balanta trebuie sa incerce sa mai domoleasca din intensitatea implicarii si sa-si acorde timp suficient pentru a-si cunoaste potentialul partener inainte de a-si lua un angajament permenent. In felul acesta Balantele isi vor alege ce-i mai bun pentru tot restul vietii.

Dragostea pentru un nativ din Berbec, zodia lor opusa, aflata in Casa Casatoriei din horoscopul lor, poate fi foarte puternica prin pasionalitatea ei. Nativii Balanta pot fi compatibili si cu un Leu sau un Sagetator, dar si cu nativii din celelalte zodii de aer, Gemenii sau Varsatorul, sau cu o alata Balanta. Insa in ceea ce le priveste pe celelalte zodii, doar un nativ foarte special din Rac, sau poate un Capricorn, poate pune stapanire pe inima lor. De regula relatia Balantei cu aceste zodii este destul de tensionata.

Citeste si Horoscopul dragostei 2013 pentru zodia BalantaHoroscop Dragoste Balanta 2013