Horoscop Dragoste Varsator

Horoscop Dragoste Varsator azi

Horoscop Dragoste Varsator

Zodia Varsator - Dragoste si relatii

Fiind nascuti sub semnul universal al prieteniei, pentru Varsator oamenii au un rol important in viata lor. Toti cei aflati in cercul lor de cunostinteau o trasatura in comun: fiecareeste interesant intr-un fel sau altul si in afara tiparelor. Varsatorul considera ca oamenii obisnuiti sunt plictisitori si doar cei care-i fascineaza si ii intriga ii devine prieten.

Nativului Varsator ii place sa traiasca o viata pasionala, care sa-i ofere multe prilejuri de a flirta si activitati sub impulsul momentului. Cu zodia Gemeni in Casa Dragostei, intretinerea mai multor relatii sentimentale in acelasi timp face ca lucrurile sa li se para mai interesante, iar discutiile nesfarsite sunt o modalitate prin care inima Varsatorului poate fi cucerita. Deoarece independenta este foarte importanta pentru un Varsator, aceasta trasatura poate fi o bariera in calea asumarii unui angajament pe viata. Dar alaturi de persoana potrivita, cineva care este si cel mai bun prieten, Varsatorul este dispus sa formeze un cuplu stabil - atata timp cat celalalt intelege nevoia lor de independenta.

Zodia Varsator poate forma o perecheextraordinara cu un nativ din Leu, zodia lor opusa, aflata in Casa Casatoriei, iar Berbecul si Sagetatorul sunt in consonanta cu perspectiva nonconformista care ii este atat de agreabila. Un Varsator are multe lucruri in comun si cu alti nativi din aceeasi zodie sau cu nativii din semnele de aer, Gemenii si Balanta, dar Taurii si Scorpionii pot deveni prea posesivi pentru gusturile Varsatorului.

Citeste si Horoscopul dragostei 2013 pentru zodia VarsatorHoroscop Dragoste Varsator 2013