Horoscop Dragoste Berbec

Horoscop Dragoste Berbec azi:

Horoscop Dragoste Berbec

Berbecul în dragoste este curajos
Guvernat de planeta curajului şi iniţiativei, Marte, nativul născut în zodia Berbec indiferent dacă este bărbat sau femeie, are curajul să iniţieze. Deci, de obicei nativul Berbec vrea să facă primul pas, să iniţieze jocul seducţiei şi să-şi demonstreze calităţile de cuceritor. În dragoste este direct şi sincer, nu-i place să facă jocuri şi strategii mentale ca să obţină ce-şi doreşte. De obicei ştii exact cum stai într-o relaţie cu un Berbec, nu-l poţi suspecta de planuri şi intenţii ascunse în ceea ce te priveşte. Aceeaşi abordare ar trebui să o ai şi tu în relaţia cu un nativ Berbec, să te apropii direct, fără prea multe ocolişuri. Este cea mai bună tactică când vine vorba despre un nativ Berbec.

Berbecul în dragoste nu vrea un partener slab
Fie că este bărbat sau femeie, este demn de remarcat faptul că Berbecul nu-şi doreşte să aibă relaţii cu parteneri slabi. Doar pentru că are tendinţa de a fi autoritar şi dominator, nu înseamnă că se aşteaptă de la partenerul/partenera să să aibă o atitudine subversivă. Dimpotrivă, de cele mai multe ori se plictiseşte repede dacă persoana iubită nu-i oferă plăcerea competiţiei. Partenerul unui nativ Berbec nu trebuie să uite niciodată că acestuia îi place aventura, îi place să-şi vâneze partenerul şi ca să-l cucereşti trebuie să fii cât mai activ, atras de risc, mobil şi dacă eşti şi amator de sporturi, cu atât mai bine.

Berbecul în dragoste este nerăbdător
Zodia Berbec este o zodie pasională, nu-i este teamă de riscuri şi de multe ori este dispus să accepte o provocare. Acest lucru îl poate duce uneori la alegeri mai puţin inspirate, luate sub impusul momentului, fără să conştientizeze care vor fi consecinţele acelor acţiuni. De-a lungul vieţii se poate precipita spre relaţii, de unde rezultă riscul de a greşi.

Berbecul in dragoste este egoist
De asemenea, Berbecii în dragoste sunt faimoşi pentru tendinţa de a se pune pe ei pe primul plan şi de a nu fi conştient de sentimentele partenerului său. Nu se poate spune că stau prea bine nici cu diplomaţia, tactul şi manierele. Fiind guvernaţi de către Marte, planeta războiului, ei au mişcări rapide, îndrăzneţe, fără să ezite şi fără să dea înapoi. Un Berbec în dragoste nu se dă înapoi de la nimic.

Berbecul în dragoste este dominator
Uneori poate fi destul de agresiv şi de autoritar cu partenerul/partenera sa, dar face acest lucru într-un mod atât de autentic, entuziast şi curajos, încât cu greu reuşeşti să te superi pe el sau să-i porţi ranchiună. Entuziasmul şi poftă de viaţă pe care reuşeşte să le aducă în viaţa ta probabil te fac să închizi ochii în fata atitudinii sale mai dominatoare.

Citeste si Horoscopul dragostei 2013 pentru zodia BerbecHoroscop Dragoste Berbec 2013