Horoscop Dragoste Berbec 2013

Horoscop Dragoste Berbec 2013


Dintre toate zodiile, probabil tu eşti cel care speră cel mai mult că în acest an vei avea parte de mai multe lucruri bune în viaţa ta privată. Şi asta pentru că, indiferent de starea ta romantică, în ultimii 3 ani, ai avut, probabil, destul de multe dificultăţi. Acest lucru nu se datorează faptului că nu te-ai străduit îndeajuns să-ţi îmbunătăţeşti relaţia, sau că nu ai devenit mai conştient de nevoile partenerului. Însă în ultimii ani Saturn, planeta limitelor şi restricţiilor, ţi-a traversat zona căsătoriei şi parteneriatelor şi, drept urmare, este posibil să fi simţit că întâmpini obstacole şi că ai parte de tot felul de piedici sau ghinioane.

Horoscop Dragoste Berbec 2013
Aceste dificultăţi pe care le-ai întâlnit probabil te-au învăţat câteva lecții importante cu privire la nevoile tale, ceea ce eşti pregătit să oferi, și ceea ce aştepţi de la persoana dragă. Pentru unii dintre Berbeci această perioadă s-ar putea să fi reprezentat una în care s-au despărţit de partenerul de viaţă. Dacă te aflii în această situaţie n-ar trebui să uiţi că totul se întâmplă cu un motiv şi nimeni nu iese din viaţa ta dacă este persoana cu adevărat potrivită pentru tine. Cu Uranus poziţionat în zodia ta, te schimbi... şi odată cu schimbările în ceea ce te priveşte, se schimbă şi aşteptările pe care le ai de la persoana iubită.

Saturn a intrat în zodia Scorpion, în octombrie 2012 şi, încetul cu încetul, nu te mai interesează relaţiile superficiale, simţi nevoia să stabileşti conexiuni profunde, să simţi adevărată intimitate. În luna februarie Saturn va intra în mers retrograd şi poate deveni evident pentru tine ce evenimente din trecutul tău te împiedică să te deschizi cu adevărat în faţa persoanei iubite. În ziua de 28 martie Venus cea iubitoare, Uranus cel eliberator şi Soarele cel strălucitor, îşi unesc forţele în zodia ta, aducându-ţi o zi plină de surprize romantice. Evenimentul astrologic al anului 2013, care nu putea să fie trecut cu vederea într-un horoscop 2013 Berbec, este intrarea lui Jupiter în zodia Racului la sfârşitul lunii iunie 2013. Ultimele 6 luni ale anului este indicat să le foloseşti pentru a te apropia mai mult sufleteşte de persoanele dragi şi să oferi mai multă susţinere emoţională şi grija familiei tale şi persoanelor apropiate.

Dragostea va fi în centrul atenţiei tale de la mijlocul lunii august până la mijlocul lunii octombrie, când guvernatorul zodiei tale, Marte, va călători prin sectorul iubirii din tema ta generală pentru anul 2013. Lucrurile vor începe să devină mai serioase sub influenţa directă a Eclipsei de Lună din 18 octombrie. Ceea ce se va întâmpla ar putea să te surprindă la început, dar probabil era ceva ce se pregătea de ceva vreme. Dacă relaţia cu persoana iubită devine mai serioasă, evită în intervalul 21 octombrie-10 noiembrie luarea unor angajamente (cum ar fi o cerere în căsătorie sau decizia de a vă muta împreună) pentru ca Mercur va fi retrograd şi-ţi va afecta în mod direct sectorul relaţiilor. Pe data de 3 noiembrie, sub influenţa Eclipsei de soare, ai putea să simţi ce înseamnă cu adevărat intimitatea într-o relaţie. Marte în opoziţie cu Uranus pe 25 decembrie ar putea să-ţi creeze tensiuni în relaţie. Să-i oferi spaţiu partenerului tău este ceea ce astrologul îţi "prescrie", ca să eviţi potenţialul conflict cu persoana dragă.

Citeste si Horoscopul dragostei zilnic pentru zodia BerbecHoroscop Dragoste Berbec