Horoscop Dragoste Scorpion 2013

Horoscop 2013 Scorpion - Dragoste şi Relaţii

2013 este un an foarte important pentru tine în planul relaţiilor, dragă Scorpion. Înţeleptul Saturn, plasat în casa personalităţii, te schimbă - și, prin urmare, se schimbă şi nevoile tale vis a vis de relaţii şi parteneriate. Pe măsură ce afli mai multe despre tine, este important să te asiguri că şi parteneriatele şi relaţiile tale evoluează odată cu tine şi sprijină cine ești acum. Este o necesitate atunci când vine vorba de a-ţi crea o viață care să te facă fericit. Banii, sex-ul, posesivitatea, gelozia, pot fi intensificate în acest an. De asemenea, secretele care au fost în fundal, poate de-a lungul mai multor ani, vor ieși la suprafaţai. E o perioadă foarte, foarte intensă pentru tine.

Horoscop Dragoste Scorpion 2013Dragostea va fi în vizorul tău în apropierea zilei de 16 ianuarie, când guvernatorul zodiei tale, puternicul Pluton, se va întâlni cu frumoasa Venus. Nu vei mai putea să eviţi să fugi de iubire şi să-ţi mărturiseşti sentimentele! Dacă vei încerca să faci acest lucru, tensiunile ar putea împinge relaţia voastră până aproape de punctul de rupere în apropierea Eclipsei de Lună din data de 25 aprilie. O nouă relaţie, sau un nou capitol în relaţia deja existentă, s-ar putea scrie pe 1 mai, atunci când o Eclipsă de Soare îţi va activa Casa Căsătoriei şi Parteneriatelor. În ziua de 11 iunie, Venus va forma o opoziţie cu Pluton şi este posibil să existe lupte pentru putere în relaţia cu persoana iubită. Încearcă să ajungeţi la un compromis, nu sunt indicate atitudinile extreme!.

 Începând cu ziua de 26 iunie generosul Jupiter se va muta în Casa Intimităţii tale şi ar fi bine să profiţi de a doua parte a anului pentru a crea o legătură mai profundă cu partenerul tău de viaţă. Neptun se va afla şi în Horoscopul 2013 Scorpion în Casa Dragostei tale, unde, de altfel, va mai rămâne şi în anii următori, oferindu-ţi un plus de inspiraţie, dar şi de credulitate, în relaţiile romantice. Iubirea îţi poate oferi momente magice, dar ai grijă să nu te îndrăgosteşti nebuneşte chiar de dragoste şi să nu mai poţi vedea cum este cu adevărat partenerul tău. Marchează în calendar ziua de 3 noiembrie, pentru că este data unei Eclipse de Soare chiar în zodia ta, ce poate aduce o reînnoire, un nou început, chiar dacă o parte din evenimentele cu care te vei întâlni în acest an ar putea să te conducă spre finaluri.

Citeste si Horoscopul dragostei zilnic pentru zodia ScorpionHoroscop Dragoste Scorpion azi