Horoscop Dragoste Leu

Horoscop Dragoste Leu azi

Horoscop Dragoste Leu

Zodia Leu: Dragoste si Relatii

Inconjurati mereu de oameni si de un cerc mare de cunostinte, mereu in schimbare, curiozitatea ii impinge sa fie mereu dispusi sa intalneasca o persoana noua. Nativilor Leu le plac intrunirile neasteptate si conversatiile insufletite, iar a-si face intrarea in forta tine de un stil comportamental caracteristic. Agreeaza insa si momentele mai linistite, atunci cand se pot relaxa si bucura de discutiile lungi cu cei pe care le place sa-i numeasca prieteni adevarati.

Prea putini oameni pot echivala flerul pentru spectacol al Leului, atunci cand vine vorba de dragoste. Stiu cum sa impresioneze persoana care mai tarziu le-ar putea deveni partener, si exceleaza in a-si juca rolul. Fiecare noua relatie este o aventura pentru zodia Leu, o noua personalitate pe care s-o exploreze, o noua inima de cucerit. Nativii Leu sunt perfect multumiti de acest scenariu, pana cand intalnesc pe cineva care le poate fi un posibil partener. S-ar putea insa ca respectivul sa nu fie atat de usor de cucerit, deoarece ii atrag personalitatile independente, iubitoare de spatiu si libertate. Aceasta influenta se datoreaza zodiei Varsatorului, zodia lor opusa, care este prezenta in Casa Relatiilor, ceea ce le ofera o nevoie sporita de autonomie si libertate in relatiile pe care le formeaza.

Dragostea se poate infiripa cu celelalte semne de foc, Berbecul si Sagetatorul, dar impartirea "scenei" cu un alt Leu poate constitui o experienta destul de dura pentru ei. Nativii din Taur si Scorpion s-ar putea sa fie prea posesivi pentru nativii Leu.

Zodia Leu guverneaza Casa Copiilor dintr-o astrograma, astfel incat copii le scot in evidenta latura ludica. De altfel, majoritatea Leilor isi doresc o familie. Ca parinti, ei pot fi extrem de ingaduitori, dar pun accentul, de asemenea, pe importanta valorilor si a educatiei. Persoanele nascute in zodia Leului le dau copiilor posibilitati nelimitate de a-si explora talentele si abilitatile. Ei sunt liderul copiilor, fanul lor consacrat si ii incurajeaza sa imbratiseze viata cu acelasi optimism care ii caracterizeaza.

Citeste si Horoscopul dragostei 2013 pentru zodia LeuHoroscop Dragoste Leu 2013