Horoscop Dragoste Scorpion

Horoscop Dragoste Scorpion azi

Horoscop Dragoste Scorpion

Zodia Scorpion - Dragostesi Relatii
Dragostea si pasiunea sunt esentiale in viata Scorpionilor si au nevoie de o legatura emotionala profunda, conferita de o relatie plina de tandrete. Uneori idealist in chestiunile sentimentale, Scorpionul estesi posesiv si gelos, el neputandu-si imagina viata in absenta persoanei iubite. Iar lucrul acesta poate avea ca rezultat o gelozie nejustificata, ce poate eroda relatia in timp. Nativul Scorpion trebuie sa invete sa-si iubeasca jumatatea cu tot romantismul de care sunt in stare (si sunt in stare demult romantism, avand zodia Pesti in Casa Iubirii), dar sa aiba incredere in persoana iubita si in angajamentul pe care si l-au luat unul fata de altul.

Zodia Scorpion poate forma o relatie de cuplu excelenta cu Taurul, zodia sa opusa ce se afla in Casa Casatoriei dintr-un horoscop Scorpion, sau cu unul dintre celelalte zodii de apa, Racul sau Pestii. Si Fecioara sau Capricornul sunt adesea compatibile cu un Scorpion. In schimb, Leul sau Varsatorul s-ar putea sa nu reprezinte ceamai buna optiune pentru nativul Scorpion in dragoste.

In sinea lor, Scorpionilor le pasa de ceilalti, desi multi dintre cei pe care-i intalnesc nu-si dau seama de asta din cauza ca isi impartasesc cele mai intime ganduri si sentimente doar fata de cativa oameni alesi pe spranceana.

Citeste si Horoscopul dragostei 2013 pentru zodia BalantaHoroscop Dragoste Scorpion 2013