Horoscop 2012 Dragoste

Horoscop DragosteHOROSCOP DRAGOSTE BERBECHOROSCOP DRAGOSTE TAURHOROSCOP DRAGOSTE GEMENIHOROSCOP DRAGOSTE RACHOROSCOP DRAGOSTE LEUHOROSCOP DRAGOSTE FECIOARAHOROSCOP DRAGOSTE BALANTAHOROSCOP DRAGOSTE SCORPIONHOROSCOP DRAGOSTE SAGETATORHOROSCOP DRAGOSTE CAPRICORNHOROSCOP DRAGOSTE VARSATORHOROSCOP DRAGOSTE PESTI

Horoscop Dragoste 2012 anunta un an in care dragostea nu este foarte bine aspectata pana in octombrie 2012. Si asta pentru ca Saturn, planeta seriozitatilor si limitelor, se va afla si in primele 9 luni ale anului 2012 in zodia Balantei, zodia relatiilor si parteneriatelor. Prin urmare, intr-un horoscop dragoste 2012 vestile nu sunt foarte bune, vor continua unele dificultati pe plan amoros. Este foarte probabil ca Saturn sa testeze soliditatea relatiilor iar relatiile cu fundaţii slabe sa fie contestate pentru a fi consolidate. Dupa data de 5 octombrie Saturn va incepe sa traverseze zodia Scorpionului, si va incepe sa ne aduca lectii si teste in privinta dorintelor noastre profunde si sentimentelor legate de intimitate, cerandu-ne sa invatam sa ne conectam la un nivel mai profund cu partenerul nostru de viata. Am putea testati in special cu privire la dinamica puterii in relatii iar eventualele problemel legate de control în relaţiile noastre şi de partajare a bunurilor si resurselor in comun, nu vor mai putea fi trecute cu vederea. .

In continuare Uranus se va afla in în Berbec si va continua să accentueze nevoia de a ne simti liberi si independenti. In 2012 Uranus va forma doua cuadraturi cu Pluton, în iunie şi septembrie, iar acest aspect poate sa ne aduca un sentiment puternica presiune, mai ales in cazul zodiilor cardinale: Berbec, Rac, Balanta si Capricorn.

Un aspect favorabil al anului 2012, care nu putea sa nu fie mentionat in acest horoscop, se refera la pozitionarea lui Jupiter in Taur in primele 6 luni ale anului. Cu Jupiter în Taur până în iunie, vom continua să găsim bucurie în simplitate şi stabilitate. Vom aprecia ceea ce ne aduce clipa, ceea ce avem aici si acum, iar acest lucru poate consolida relaţiile existente, în special în cazul în care accentul este pus pe oferirea şi primirea de plăcere. Taurul si Capricornul vor fi direct afectati de aceste influenţe. Apoi, din iunie si pana la sfarsitul anului, sub influenta tranzitului lui Jupiter prin Gemeni, este foarte probabil sa găsim bucurie în schimburile intelectuale şi în varietate. Vom avea mai multa nevoie de de comunicare în relaţiile noastre.si de a interactiona cu cei din preajma noastra cat mai mult.

Venus, planeta iubirii, va retrograda în semnul Gemenilor in perioada 15 mai - 27 iunie si poate aduce o nevoie de a regândi sau de reevalue relaţiile noastre personale. O iubire din trecutul nostru ar putea reaparea in viata noastra, dar este posibil si ca unele relaţii sa se termine sub influenta acestui tranzit. Problemele de comunicare ar putea fi in centrul atentiei. Va trebui sa ne ocupam de problemele din relatiile noastre si nu va fi cea mai bună perioadă pentru a intra într-o nouă relaţie.

Horoscop Dragoste Berbec| Horoscop Dragoste Taur| Horoscop Dragoste Gemeni| Horoscop Dragoste Rac| Horoscop Dragoste Leu| Horoscop Dragoste Fecioara| Horoscop Dragoste Balanta| Horoscop Dragoste Scorpion| Horoscop Dragoste Sagetator| Horoscop Dragoste Capricorn| Horoscop Dragoste Varsator| Horoscop Dragoste Pesti