Horoscop Dragoste Rac 2013

Horoscop 2013 Rac Dragoste şi Relaţii

Romantica Venus îţi va traversa Casa Parteneriatelor în perioada 9 ianuarie-2 februarie, astfel că începi anul punând accentul pe dragoste şi romantism. Lucrurile devin mai dificile pe 17 ianuarie, când Venus cea frumoasă se unește cu Pluton cel dominator. Secrete importante ar putea fi revelate - ele pur şi simplu nu vor mai putea fi ascunse. Ca urmare a acestor revelații, fie te vei apropia mai mult de persoana iubită, fie vei realiza că relaţiei voastre îi lipseşte înţelegerea reciprocă şi profunzimea. Chiar dacă lucrurile ar putea deveni foarte intense, ai capacitatea să te descurci.

Horoscop Dragoste Rac 2013
Cu Pluton poziţionat în continuare în sectorul parteneriatului, ai curajul să priveşti în faţă adevărul şi să fii sincer în privinţa nevoilor tale reale într-o relaţie. Îţi este din ce în ce mai clar ce tip de partener vrei şi ce ce cauţi într-o relaţie.

În plus, seriosul Saturn este în prezent în Casa Dragostei tale, învăţându-te să fii realist atunci când vine vorba de dragoste. În săptămâna a treia din luna februarie Saturn va retrograda, până în apropierea zilei tale de naştere, şi nu va fi o perioadă tocmai uşoară pentru tine în plan amoros.

Mutarea lui Jupiter în zodia ta, începând cu ziua de 26 iunie, te va ajuta foarte mult. Indiferent de experiențele pe care le vei întâlni, el te va încuraja să gândeşti pozitiv, cu optimism, și te va ajuta să te uiţi în permanenţă înainte, nu înapoi, cum faci de obicei. De fapt, întreaga luna iunie poate fi o perioadă bună ca să-ţi muţi atenţia de la ceea ce a fost atunci, la ceea ce este acum. De la sfârşitul lunii iulie până la mijlocul lunii august te vei simţi mult mai îndrăzneț, iar acest lucru te-ar putea face să preiei inițiativa cu persoana care îți place, sau să injectezi mai multă îndrăzneală într-o relaţie deja existentă..

O perioadă importantă vine în jurul datei de 19 septembrie, când Venus cea iubitoare se unește cu Saturn cel calculat, precum și cu Nodul Nord karmic. Vei putea vedea exact cum stau lucrurile în relaţia ta de dragoste şi vei realiza că ai posibilitatea de a stabili dacă vrei să te angajezi mai serios sau nu. Dacă eşti singur, în jurul zilei de 19 septembrie ai putea să întâlnești pe cineva care îţi va schimba semnificativ direcția în viața. Eclipsa solară din 4 noiembrie ar putea să te facă să conştientizezi că vrei mai multă distracţie în viaţa ta şi să-ţi confere mai mult sex-appeal. Din 22 octombrie până pe 11 noiembrie, este bine să nu faci declarații de dragoste dacă nu ești sută la sută sigur de dorința inimii tale. Mercur va fi retrograd în această perioadă, ceea ce ar putea provoca neînțelegeri în dragoste.

Citeste si Horoscopul dragostei zilnic pentru zodia RacHoroscop Dragoste Rac