Horoscop Dragoste Gemeni 2013

Horoscop 2013 Gemeni Dragoste şi Relaţii

Cu Jupiter în zodia ta în prima jumătate a anului, îţi extinzi identitatea, cine eşti. Dezvoltându-te personal ai pretenţia ca şi persoana dragă să crească odată cu tine şi să se adapteze noul "tu". Nu e nici o îndoială că ești încă într-o perioadă de mai mulți ani, în care încerci să afli ce înseamnă pentru tine intimitatea adevărată.

Horoscop Dragoste Gemeni 2013
Puternicul Pluton va continua şi în 2013 să se deplaseze prin Casa Intimităţii şi a Conexiunilor profunde, si va continua sa o faca pentru mai mult de un deceniu. În timp ce acesta este un proces pe termen lung, există unele date pivot  în acest an, in care poţi face progrese în aprofundarea relaţiei cu persoana iubită. Pe 21 și 22 aprilie; 8 iunie și 9; 15 septembrie sau 29 decembrie, 30 decembrie şi 31 decembrie, guvernatorul zodiei tale, Mercur, se conectează la cuadratura pe care o formează Uranus şi Pluton, un aspect renumit pentru inovarea şi transformarea pe care o aduce.

Te afli într-o relaţie stabilă? Intr-un horoscop 2013 Gemeni in planul relatiei de cuplu ultima jumătate a lunii aprilie și începutul lunii mai ar putea fi mai dificile. Dacă există câteva fisuri mici, ele pot deveni mult mai evidente în aceste săptămâni. Dacă locuiți împreună, o împărţire mai echitabilă a treburilor casnice ar putea fi esenţială pentru păstrarea fericirii in cuplu.

De asemenea, zona amorului din tema ta generală pentru acest an va fi lovită şi de două Eclipse de lună. Eclipsa de lună din data de 25 mai va ilumina importanţa relațiilor în viața ta şi poate aduce la lumină şi o posibilă tensiune existentă între tine și persoana iubită. O relație platonică se poate transforma într-una romantică, sau invers, sub influenţa Eclipsei din 19 octombrie. Alternativ, poate fi o zi în care implicarea într-un proiect sau în activităţi cu grupul tău de prieteni, poate aprinde flăcările dragostei pentru cineva. În perioada în care Mercur îţi va traversa Casa Romantismului, între 10 şi 30 septembrie, concentrează-te pe a adăuga puţin condiment în viaţa ta amoroasă. Este o perioadă favorabilă ca să planifici o escapadă romantică sau să explorați noi modalități de a vă distra.

Venus îţ vai întinde şi ea o mână de ajutor în privinţa iubirii, în ultima jumătate a lunii august și în prima jumătate a lunii septembrie, dar... ea va trece peste Saturn, între 16 și 21 septembrie, si ai putea trece şi prin unele momente mai grele. Decembrie poate fi o lună favorabilă în dragoste, aşa că acceptă toate invitaţiile!

Citeste si Horoscopul dragostei zilnic pentru zodia GemeniHoroscop Dragoste Gemeni