Horoscop Dragoste Sagetator

Horoscop Dragoste Sagetator azi

Horoscop Dragoste Sagetator

Zodia Sagetator - Dragoste si Relatii
Sagetatorului ii place sa se joace in dragoste, pentru ca independenta ocupa un loc fruntas pe lista lor de prioritati. Lucrul acesta poate face ca gasirea unui partener pentru o relatie de durata sa constituie o adevarata provocare. Sagetatorii sunt insa dispusi sa renunte - cel putin partial - la libertatea lor pentru a-si lua un angajament pe viata, odata ce si-au gasit sufletul pereche. Lucrul acesta s-ar putea intampla mult mai tarziu decat in cazul altor zodii, iar unii nativi Sagetator n-au niciodata aceasta ocazie. Pentru Sagetatorii care nu fac parte din ultima categorie, este absolut necesar ca partenerul sa le aprecieze spiritul de aventura, pe care nu-l va diminua nici macar o relatie solida.

Un Sagetator se poate indragosti de un nativ din zodia opusa, Gemeni, si poate avea multe in comun cu celelalte doua zodii de foc: Berbecul si Leul. Viata alaturi de o Balanta sau un Varsator va fi stimulatoare din punct de vedere mental, dar in relatia cu nativii din Fecioara sau din Pesti este posibil sa apara conflicte.

Pe cat sunt de independenti, pe atat de mult le place sa calatoreasca si sa faca unele lucruri alaturi de prieteni, nu de unul singur. De regula Sagetatorii sunt niste prieteni minunati pentru cei apropiati si stabilesc legaturi puternice, care pot dura si toata viata. De fapt, casatoria Sagetatorilor se poate construi pe fundamentul unei prietenii pentru ca, pana la urma, Sagetatorii isi doresc un partener de viata care sa le fie si iubit/a si cel mai bun prieten.

Citeste si Horoscopul dragostei 2013 pentru zodia SagetatorHoroscop Dragoste Sagetator 2013