Horoscop Dragoste Rac

Horoscop Dragoste Rac azi

Horoscop Dragoste Rac

Zodia Rac: Dragoste si Relatii
Pentru zodia Rac relatiile de familie sunt printre cele mai importante si pretuiesc foarte mult sentimentul de siguranta pe care il ofera aceste legaturi puternice. Chiar daca poate au si neintelegeri cu membrii familiei, sentimentelelor pentru acestia raman la fel de puternice. Pentru zodia Rac familia reprezinta bastionul suprem in materie de relatii interumane. De aceea, este cat se poate de firesc ca majoritatea Racilor sa-si doreasca sa-si intemeieze propria familie. Insa Racii parinti ar trebui sa tina minte, ca uneori copiii au nevoie sa invete din experientele dificile, ca trebuie sa fie lasati sa treaca printr-o serie de incercari.

Prietenii detin un loc aparte in inima zodiei Rac, fiindu-le foarte devotati celor din imediata lor apropiere. De obicei ei nu au multi prieteni, preferand sa se ataseze doar de cei in compania carora pot fi ei insisi. In fata prietenilor apropiati nativii Rac se simt in siguranta sa-si dezvaluie structura de profunzime a personalitatii lor, pe care o tin ascunsa in fata cunostintelor ocazionale. De obicei Racul prefera serile si cinele linistite alaturi de prietenii apropiati in locul petrecerilor zgomotoase. Multi Raci se simt oarecum inconfortabil atunci cand fac noi cunostinte.

Cu toate ca simt nevoia de a-si intemeia o familie, poate dura ceva timp pana sa-si gaseasca sufletul pereche. Nu este vorba numai de faptul ca Racii sunt foarte selectivi si constienti ca merita sa astepte pana gasesc persoana potrivita. Doar ca pasiunea, nu este suficienta pentru a se lasa cuceriti pe deplin. Racul isi doreste, in primul rand, sa aiba siguranta intr-o relatie. Iar lucrul asta poate face sa le fie destul de greu sa mearga mai departe, chiar si atunci cand stiu ca asa este cel mai bine pentru ei.

Majoritatea Racilor isi iau un angajament sentimental pe viata, iar rabdarea lor este de obicei rasplatita printr-o legatura de durata. Zodia Rac se potriveste bine cu Capricornul, zodia opusa, aflata in Casa Casatoriei lor, sau pot gasi dragostea alaturi de un Scorpion, aflat in Casa Dragostei din horoscopul lor, sau de un Peste, care poate reprezenta pentru un Rac imaginea partenerului la careau visat dintotdeauna. Pe de alta parte, Berbecul si Balanta probabil nu sunt cele mai potrivite zodii pentru un Rac, dar s-ar putea sa-i incante simtul practic al terestilor Taur si Fecioara.

Citeste si Horoscopul dragostei 2013 pentru zodia RacHoroscop Dragoste Rac 2013