Horoscop Dragoste Taur

Horoscop Dragoste Taur azi

Horoscop Dragoste Taur

Zodia Taur în dragoste


Taurul în dragoste este senzual
Guvernat de către planeta Venus, cordialul şi afectuosul Taur este cel mai senzual semn al zodiacului. Taurul preţuieşte clipele încărcate de pasiune şi pune la inimă tot ceea ce i se întâmplă. Ţelul lui într-o relaţie este asumarea unui angajament pe viaţă, însă îndeplinirea acestui obiectiv poate deveni o provocare, întrucât este destul de selectiv în alegerea persoanei cu care să aibă o relaţie romantică.

Taurul în dragoste este posesiv şi gelos
Taurul este posesiv din fire iar lecţia lui în ceea ce priveşte parteneriatul constă în a crea stabilitate, încredere şi certitudine în relaţia de dragoste în persoana iubită. Nativul Taur trebuie să înveţe să-şi înfrunte temerile cu realism şi să nu lase gelozia să-l domine

Taurul în dragoste este fidel şi loial
Nativul Taur este un partener atent, grijuliu şi plin de compasiune, făcând totul pentru a-i ajuta pe cei apropiaţi. Este mândru de familia şi căminul său, manifestând loialitate şi devotament faţă de cei pe care îi iubeşte. De la partenerul său de viaţă îşi doreşte să primească aceleaşi lucruri, să-i ofere dragoste, stabilitate şi fidelitate.

Taurul vrea un partener de încredere
Guvernat de Venus, nativul Taur îşi doreşte un partener cu un aspect fizic plăcut, de încredere, care să-i ofere siguranţă materială. Are nevoie de dovezi de dragoste concrete, practice, palpabile, de cadouri, afecţiune exprimată fizic. Pentru a fi cucerit trebuie să i se asigure un trai simplu şi confortabil şi să i se asigure nevoile primare (bani, mâncare, sex, nevoia de lucruri bune şi frumoase care să-i îmbete simţurile)

Citeste si Horoscopul dragostei 2013 pentru zodia TaurHoroscop Dragoste Taur 2013