Horoscop Dragoste Taur 2013

Horoscop 2013 Taur Dragoste


Dragă nativ Taur, nu are rost să te ducem cu vorba, următorii doi ani vor fi foarte important pentru tine în plan romantic, însă nu tocmai uşori. De ce? Ei bine, planeta structurii, maturităţii și a disciplinei este din octombrie 2012 în sectorul relaţiilor tale. Dar cum te va influenţa acest tranzit în plan amoros? Ei bine, cu seriosul Saturn în Casa Parteneriatelor, vei fi nevoit să iei mai în serios relaţia de cuplu. Pot exista perioade dificile atunci când opiniile tale despre ceea ce înseamnă să fii într-un cuplu intră sub microscop, pentru o evaluare foarte atentă. În acest an, Horoscopul 2013 Taur atrage atentia ca ar putea deveni foarte evident care sunt problemele în relaţia ta, care relaţii interpersonale îţi sunt de folos şi care nu.

Horoscop Dragoste Taur 2013
Dacă continui să te agăţi de vechea definiţie a ceea ce este valoros într-un parteneriat, lucrurile ar putea deveni destul de tensionate la jumătatea lunii ianuarie. Şi asta pentru că guvernatoarea ta planetară, iubitoarea Venus, va face un pătrat cu rebelul Uranus, în ziua de 13 ianuarie, iar apoi se va uni cu puternicul Pluton, pe 17 ianuarie. Anul începe şi cu Marte poziţionat într-o zonă foarte bună ca să faci progrese în muncă, dar care nu-ţi este tocmai de ajutor dacă doreşti ca relaţia cu persoana dragă să se desfăşoare în termenii tăi. Dacă vei avea tendinţa să fii un pic prea autoritară, încearcă să te domoleşti în prima lună a anului 2013.

În februarie te-ai putea simţi atras (a) de cineva care face parte dintr-un alt grup de vârstă. Relaţia cu partenerul de viaţă ar putea întâmpina ceva probleme începând cu mijlocul lunii februarie, odată cu retrogradarea lui Saturn. Fii atent la o tendinţă de a idealiza persoana iubită, pe 29 februarie, când frumoasa Venus face cuplu cu idealistul Neptun. Mercur retrogradează şi el pe la mijlocul lunii martie, aşa că trebuie să încerci să fii mai clar în comunicare şi să fii mai atent (a) la ce spui. Sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie ar putea fi o perioadă de testare. Te-ai putea găsi în situaţia de a te gândi la o persoană din trecutul tău şi chiar să fii tentat să reiei relaţia cu această persoană. Dacă vei face acest pas, pasiunea ar putea fi foarte intensă.

În timpul Eclipsei de Lună din 26 aprilie, vei obţine o perspectivă importantă asupra relaţiei, care îţi va permite să vezi dacă e la fel de valoroasă pe cât te-ai gândit. Cu Eclipsa de Soare din zodia ta, pe 9 mai, vei intra într-o nouă perioadă de autoexprimare. Relațiile tale vor trebui să se adapteze pentru a ține pasul cu evoluția ta personală. Un conflict este posibil la începutul lunii iulie. Încerca să fii de acord cu faptul că nu sunteţi de acord!. Între august 24 și 27 august, e timpul să renunţi la o atitudinea reţinută de a-ţi deschide inima în faţa iubirii. Rezultatele ar putea fi magice!

Lucrurile se vor înfierbânta din nou la mijlocul lunii noiembrie, când Venus, iubitoare, se conectează, din nou, cu rebelul Uranus și dominatorul Pluton. Nu uita că onestitatea este cea mai bună politică! Evită luarea de angajamente faţă de un partener existent, sau un potenţial potențial, începând cu data de 21 decembrie, până la sfârșitul anului (de fapt, până în februarie 2014). Acest lucru se datorează faptului că Venus, planeta amorului, va fi retrogradă, ceea ce face să fie o perioadă mai bună pentru a reevalua valorile şi relaţiile, dar fără a lua şi decizii de durată.

Citeste si Horoscopul dragostei zilnic pentru zodia TaurHoroscop Dragoste Taur