Horoscop Dragoste Balanta 2013

Horoscop 2013 Balanţă Dragoste şi Relaţii

Dragă Balanţă, în 2013 poţi răsufla uşurată. Severul Saturn ţi-a părăsit zodia la finalul anului trecut, după aproximativ 3 ani în care probabil ai resimţit destule piedici şi restricţii. Poate că cel mai important lucru pe care l-ai învăţat pe durata acestui tranzit, este că nu ai nevoie de cineva în viața ta, decât în cazul în care acea persoană este cu adevărat potrivită pentru tine. Ca şi nativ Balanţă ai tendinţa să devii dependent de relaţii, să te simţi gol, incomplet, dacă nu eşti într-o uniune semnificativă. Dar aminteşte-ţi şi partea pozitivă, ca atunci când nu esti intr-o relaţie de cuplu, eşti liber pentru a întâlni potrivită pentru tine, în loc să-ţi pierde timpul cu o persoana nepotrivita, doar din teamă de singurătate.

horoscop dragoste balanta 2013 Începi anul cu independentul Uranus în zona relaţiilor şi căsătoriei, tranzit care de altfel va continua şi în anii următori. Brusc începi să te simţi atras de genul de persoane la care nici măcar nu te-ai fi gândit în urmă cu doi ani. Înveţi tot felul de lucruri noi despre tine, evoluezi împreună cu partenerul de viaţă. În perioada 1 februarie-26 februarie planeta dragostei şi guvernatoarea semnului tău, Venus, îţi va traversa Casa Dragostei iar dorinţa de iubire şi de te conecta cu cineva special va fi în creştere. Ziua de 28 martie ar putea fi una în care vei fi mult mai îndrăzneț în dragoste. Venus cea afectuoasă se va uni cu Soarele cel luminos şi Uranus cel surprinzător. Vei avea posibilitatea să te exprimi într-un mod cu totul nou în dragoste şi te poţi aştepta la unele surprize plăcute în planul sentimentelor.

Dacă eşti pe punctul de a stabili o conexiune profundă cu acel cineva special, Eclipsa de Soare din data de 10 mai te-ar putea ajuta să iniţiezi acest nou capitol din viaţa ta. Pentru moment ar putea să nu fie foarte evident felul în care această zi îţi poate schimba cursul vieţii, însă aşteaptă-te să obţii o perspectivă mai clară în următoarele 6 luni. În zilele de 25 august şi 26 august Venus, cea iubitoare, se va afla în zodia ta şi va forma o aliniere cu Uranus, cel rebel, şi cu Pluton, cel gelos. Dacă te vei simţi în imposibilitatea de a ajunge la un acord cu cineva, ar fi bine să încerci să priveşti situația dintr-un unghi diferit. Soluția pentru depăşirea impasului ar putea fi să permiţi lucrurilor care nu mai funcţionează să iasă din viaţa ta şi să-ţi păstrezi speranţa că locul lăsat liber vă fi ocupat de ceva care pe termen lung se va dovedi că a fost o schimbare benefică. În ziua de 18 octombrie Eclipsa de Lună te poate ajuta să vezi cum povestea ta de dragoste capătă cu adevărat o formă.

Citeste si Horoscopul dragostei zilnic pentru zodia BalantaHoroscop Dragoste Balanta