Horoscop Dragoste Fecioara 2013

Horoscop 2013 Fecioara Dragoste şi Relaţii

Dragă Fecioară, relaţiile şi dragostea vor fi un subiect fierbinte pentru tine în anul 2013. Două planete exterioare (Pluton şi Neptun) îţi afectează aceste domenii din viaţa ta şi vor continua sa o facă şi în următorii câţiva ani de-acum înainte. Idealistul Neptun dansează prin Casa Căsătoriei tale, topindu-ţi inima în faţa persoanei iubite. În acelaşi timp, pasionalul Pluton, poziţionat pe termen lung în Casa Iubirii tale, îţi transformă relaţia de dragoste din temelii. Este puţin probabil să te mai mulţumeşti cu aventuri, flirturi şi relaţii superficiale, lipsite de conexiune emoţională profundă. Relaţiile amoroase trebuie să aibă un impact profund asupra ta, să simţi că te transformă.

Horoscop 2013 Fecioara DragosteÎn ziua de 7 februarie se pare că vei fi cuprins de beţia dragoste, dar trebuie să fii atent să nu te laşi orbit de promisiuni false, oricât de ademenitoare ar fi, altfel rişti să fii foarte dezamăgit. Dacă vrei să faci planuri pe termen lung pentru acest an, horoscopul 2013 Fecioara te indeamna sa încerci să nu le faci în perioada cuprinsă între 24 februarie și 18 martie. Guvernatorul zodiei tale, mesagerul Mercur, va fi retrograd, în sectorul din astrograma ta legat de dragoste. Pe de altă parte, în ziua de 25 mai, Mercur cel comunicativ se va uni cu Venus cea iubitoare şi poate fi o zi foarte bună pentru relaţii, în mod special pentru comunicarea cu persoana dragă.

La fel ca în anul 2012, Pluton cel puternic va forma un aspect stresant cu Uranus cel iubitor de libertate, care în prezent locuieşte în Casa Intimităţii tale. Planeta inovării, Uranus, îţi schimbă, de vreo 3 ani încoace, modul în care stabileşti legături profunde cu persoanele apropiate, în mod special cu partenerul de viaţă. În jurul zilelor de 20 mai şi 1 noiembrie, atunci când alinierea dintre aceste două planete va deveni exactă, poţi să te aştepţi ca o adevărată revoluţie să apară în viaţa ta amoroasă. Indiferent dacă eşti singur sau într-o relaţie de cuplu, în jurul acestor date, poţi să capeţi învăţături profunde în legătură cu ce te opreşte să nu te poţi deschide cu adevărat în faţa iubirii. De asemenea, ostilitatea dintre Uranus şi Pluton poate sugera că gelozia și posesivitatea (a ta sau a partenerului tău) poate scăpa de sub control.

Citeste si Horoscopul dragostei zilnic pentru zodia FecioaraHoroscop Dragoste Fecioara