Horoscop Dragoste Capricorn 2013

Horoscop 2013 Capricorn: Dragoste şi Relaţii 

Dragă Capricorn, anul 2013 va fi un an important pentru relaţii. Încă de la începutul anului, frumoasa Venus va trece prin zodia ta, în intervalul cuprins între 9 ianuarie şi 2 februarie 2013, oferindu-ţi mult farmec personal şi o influenţa foarte benefică relaţionării. Nu cred că exagerăm cu nimic dacă spunem că vei fi un adevărat magnet pentru dragoste.

Horoscop 2013 Capricorn: Dragoste şi Relaţii Sfârşitul lunii aprilie şi începutul lunii mai ţi-ar putea oferi câteva "zdruncinături". Este posibil să te simţi presat să faci o alegere, între a petrece timpul cu prietenii sau cu partenerul tău. Care este motivul astrologic? O eclipsă de Lună care va avea loc pe data de 25, plus guvernatorul zodiei tale, realistul Saturn care se va opune categoric energicului Marte, pe data de 1 mai. Vestea bună este că viața ta amoroasă este pe cale să se supună unui adevărat lifting. Eclipsa de Soare din data de 9 mai va lumina Casa Dragostei din astrograma ta, aducând un nou început, o împrospătare a relaţiei cu persoana iubită.

Luna iunie 2013 va fi o lună mare pentru tine. Mai întâi, romantica Venus, îşi va oferi harurile, în Casa Parteneriatului şi Căsătoriei tale. Vei avea un sentiment mai clar a ceea ce este cu adevărat important pentru tine, atunci când vine vorba de relaţia de cuplu. Apoi, spre sfârşitul lunii iunie, pe data de 26 iunie, generosul Jupiter va intra şi el în zodia Rac, în acelaşi segment din viaţa ta, al relaţiilor şi căsătoriei, unde va rămâne timp de un an. În tot acest timp, vei avea norocul de partea ta atunci când vine vorba de relaţii şi-ţi poate oferi oportunităţi uimitoare pentru a învăța mai multe despre tine și lume. Este o conjunctură de-a dreptul minunată pentru dragoste şi sentimente, iar un angajament pe viaţă ar putea figura în planurile pentru viitorul apropiat pe care şi le vor face mulţi dintre nativii Capricorn. A doua jumătate a anului va fi o perioadă benefică şi pentru consilierile de tip profesional, pentru că vei putea obţine răspunsuri deschise şi sincere. Totuşi, ar fi bine să fii atent la felul în care comunici cu partenerul de viaţă, căci în aceeaşi zi, 26 iunie, Mercur va intra în mers retrograd, până în ziua de 20 iulie. Pot apărea neînţelegeri în comunicare.

Bifează în calendar ziua de 18 septembrie 2013, ziua în care zeiţa dragostei, Venus, se va uni cu guvernatorul zodiei tale, seriosul Saturn, şi-ţi vor oferi o perspectivă clară şi realistă asupra ceea ce este cu adevărat important în viaţa ta sentimentală.

Citeste si Horoscopul dragostei zilnic pentru zodia CapricornHoroscop Dragoste Capricorn azi