Horoscop Dragoste Pesti 2013

Horoscop 2013 Pesti Dragoste și relaţii

Dragă Peşti, Neptun în zodia ta îţi deschide larg inima, cum nu credeai vreodată că ar fi posibil. Dorinţa de a experimenta iubirea, dorul de iubirea necondiţionată, este mai mare ca oricând. Dar trebuie să fii atent ca această deschidere sufletească spre iubire să nu te conducă spre idealizarea persoanei iubite şi să faci alegeri greşite care nu sunt în interesul tău. Pe data de 28 februarie, când Venus cea iubitoare îşi va uni forţele cu guvernatorul zodiei tale, visătorul Neptun, în zodia ta, te vei simţi în al 9-lea cer.

Horoscop Dragoste Pesti 2013De câţiva ani Pluton cel puternic şi intens se află în Capricorn, în Casa Prieteniilor. Prin urmare, relaţiile cu prietenii tăi se transformă din temelie. Dacă eşti singur, cineva pe care până acum l-ai considerat doar un prieten platonic poate ajunge să însemne mult mai mult pentru tine, să aibă un impact profund asupra ta.

Generosul şi optimistul Jupiter va pătrunde în zodia Rac pe data de 26 iunie, în Casa Dragostei tale. Timp de un an el îţi va aduce noroc în dragoste, te vei deschide mai mult spre romantism, vei dori să-ţi explorezi pasiunile şi să te distrezi mai mult. Viața ta amoroasă ar trebui să aibă de câştigat în această perioadă, fiind la fel de benefică atât pentru cei aflaţi în căutarea unui partener de cuplu, cât şi pentru perechile care se bucură de momentele petrecute împreună. Dacă ai copii, poţi cunoaşte pe cineva prin intermediul lor. Odată cu intrarea lui Jupiter în Rac şi Mercur cel comunicativ va intra în mişcare retrogradă, până în data de 20 iulie. Va trebui să fii mai atent la felul în care comunici cu persoana iubită pentru că pot exista neînţelegeri.

Bifează în calendar zilele de 17, 18 şi 19 iulie, atunci când generosul Jupiter va forma un trigon magic cu Neptun dar şi o alianţă favorabilă cu realistul Saturn. Ceva sau cineva la care ai visat ar putea deveni o realitate în jurul acestor zile din luna iulie.

În perioada 22 iulie-16 august dorinţa de a forma parteneriate va fi în creştere, sub influenţa lui Venus, planeta iubirii care îţi va traversa Casa Relaţiilor şi Parteneriatelor. Pe 14 septembrie Venus va forma un trigon cu Neptun şi se anunţă o zi foarte romantică. Dar ai grijă pe data de 20 octombrie, pentru că Marte cel războinic i se va opune categoric lui Neptun cel idealist şi între tine şi partenerul tău poate apărea un conflict.

Citeste si Horoscopul dragostei zilnic pentru zodia PestiHoroscop Dragoste Pesti azi